Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pečení slaného pečiva z listového a křehkého těsta | recept

Jak na pečení slaného pečiva z listového a křehkého těsta | recept

Slané pečivo | recept. Drobné pečivo ze slaného těsta je vděčným pohoštěním pro různé oslavy, večírky nebo jako alternativa sladkého, pro ty, co nemlsají. Dá se plnit různými pomazánkami, sypat kořením a semínky, péct v rozmanitých tvarech. Z jednoho těsta lze udělat několik druhů pečiva, každé jiné chuti. Pro pečení slaného pečiva lze využít koupené listové těsto, které je již nabízeno i v celozrnné variantě a je velmi chutné. Pro ty, co raději vše domácí, nabízíme předpis na jednoduché těsto, jež se dá použít i na sladké pečení, např. jablečný závin.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.