Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zdravější velikonoční nádivku

Jak na zdravější velikonoční nádivku

Velikonoční nádivka je tradiční pokrm, který se připravuje ze staršího pečiva, uzeného masa a velké spousty jarních bylin. Tento recept je od klasické varianty chuťově k nerozeznání. Chutnat bude naprosto všem, i těm největším odpůrcům zdravé stravy. V této variantě použijeme vícezrnné pečivo, libové uzené maso a místo másla, přidáme dýňová a slunečnicová semínka. Samozřejmostí jsou pak kopřivy, medvědí česnek a další bylinky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct nádivku s brokolicí | recept na velikonoční nádivku
Jak upéct nádivku s brokolicí
Jak upéct nádivku s brokolicí | recept na velikonoční nádivku. Tuto variaci na velikonoční nádivku můžete mít na stole kdykoliv, nejen o Velikonocích.…
Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept. Zakomponovat do slané nádivky houby bylo přímo osvícením. Kousky na másle podušených hub, ochucené česnekem a maj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.