Přejít k hlavnímu obsahu

Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept

Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept

Jak naložit bůček, aneb jak udělat domácí slaninu | recept . Česnekem provoněný bůček naložený ve slaném nálevu a následně podávaný s čerstvým chlebem s hořčicí a cibulí, případně doplněný kyselou okurkou. Tak neváhejte a zcela snadno a rychle, tedy až na dobu nutného uležení, si takové „retro“ jednohubky připravte. A nenechte se zmýlit tím, že tato pecka není zrovna pro princezny. I v nich bude mizet hodně rychle. Zvláště s vychlazeným pivem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.