Jak poznat čerstvé mušle
Co takhle dopřát si čas od času výtečný kulinářský zážitek a ochutnat speciality španělské, italské, portugalské či francouzské kuchyně? Nabízí se vyzkoušet mušle. Šéfkuchař brasserie La Gare Vladimír Honzák vysvětluje, jak poznat česrtvé mušle a které mušle se k nám obvykle dovážejí.
Další zajímavé články
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak udělat polévku s plody moře | recept
Jak udělat polévku s plody moře | recept. Pro milovníky mořských potvůrek tady mám jeden skromný recept na polévku s plody moře. Recept zvládnete sami…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku. Někdo kdysi řekl, že pomazánky vymýšlejí ženy bez fantazie. Nevím, nakolik je tvrz…
Diskuze k videu