Jak poznat čerstvé mušle
Co takhle dopřát si čas od času výtečný kulinářský zážitek a ochutnat speciality španělské, italské, portugalské či francouzské kuchyně? Nabízí se vyzkoušet mušle. Šéfkuchař brasserie La Gare Vladimír Honzák vysvětluje, jak poznat česrtvé mušle a které mušle se k nám obvykle dovážejí.
Další zajímavé články
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak udělat polévku s plody moře | recept
Jak udělat polévku s plody moře | recept. Pro milovníky mořských potvůrek tady mám jeden skromný recept na polévku s plody moře. Recept zvládnete sami…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak v přírodě vybírat bylinky do velikonoční nádivky
Bylinky do velikonoční nádivky. Velikonoce jsou svátky, při nichž rádi podléháme starým zvykům. V českých podmínkách je tradičním velikonočním jídlem…
Diskuze k videu