Přejít k hlavnímu obsahu

Jak poznat čerstvé mušle

19. Říjen 2012

Co takhle dopřát si čas od času výtečný kulinářský zážitek a ochutnat speciality španělské, italské, portugalské či francouzské kuchyně? Nabízí se vyzkoušet mušle. Šéfkuchař brasserie La Gare Vladimír Honzák vysvětluje, jak poznat česrtvé mušle a které mušle se k nám obvykle dovážejí.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak připravit thajské nudle s lososem
Thajské nudle s lososem představují velmi chutný a zdravý pokrm, který poslouží jako rychlý oběd či večeře. Níže uvedený recept snadno upravíte p…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.