Jak připravit dokonalou polevu na zdobení perníčků
Zdobení perníků je tradice, která dokáže přenést vánoční atmosféru do každé kuchyně. Aby ale výsledné vzory byly jemné, lesklé a držely tvar, je potřeba připravit opravdu kvalitní polevu. Ta správná musí být hladká, pevná, nesmí se roztékat a měla by se krásně lesknout. Klíčové jsou suroviny, způsob míchání a také technika zdobení.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bílkovou polevu na zdobení perníčků | recept
Bílková poleva na zdobení perníčků | recept. Osvědčený recept na bílkovou polevu na zdobení perníčků přijde vhod, chceme-li dosáhnout toho, aby perníč…
Jak připravit skvělé domácí brambůrky, chipsy a křupavé pochoutky
Žádná pořádná oslava, ať už rodinná grilovačka, narozeninová párty nebo jen takové posezení s přáteli, se neobejde bez pořádné dávky chipsů a brambůre…
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Jak na čokoládovou polevu na drobné pečivo a vánoční cukroví | rady
Jak na čokoládovou polevu na drobné pečivo a vánoční cukroví | rady. Čokoládová poleva je součástí mnoha dezertů a moučníků, vánočního pečiva nev…
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept. Vláčné, táhlé, měkké a máslově jemné smetanové karamelky, jejichž výjimečnost v tomto…




