Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí čokoládové soufflé | recept

Jak připravit domácí čokoládové soufflé | recept

Čokoládové soufflé | recept. Čokoládové suflé nebo soufflé je velmi rychlý dezert. Je nenáročný na přípravu, ale trochu náročnější na pečení. Správně upečené soufflé má mít tekutý vnitřek tak akorát. I když se vám třeba nepovede napoprvé, nezoufejte. Přepečené soufflé (bábovičku) ozdobte, snězte a zkuste ji připravit znovu. Je důležité vystihnout správný čas pečení právě u vaší trouby. Recept na soufflé je velmi jednoduchý a rychlý i pro začínající kuchařky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.