Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí zavináče | recept

Domácí zavináče | recept. Rybáři tvrdí, že recept na zavináče vymyslel ten, kdo nechtěl z rybího masa vybírat kosti. Celé ryby se totiž nakládají do směsi octa a vody, za několik dní v nálevu velké kosti změknou a dají se snadno odstranit, malé kostičky se ztratí úplně. Na zavináče se hodí i malé drobné rybky, které mají kostí spoustu – např. cejni, perlíni, plotice, líni a další. Na způsob zavináčů se dá samozřejmě připravit i jakákoli jiná ryba. V obchodech najdeme především zavináče ze sleďů. Každý rybář přísahá na ten svůj a zaručeně nejlepší způsob přípravy této pochoutky, dovoluji si vám jeden doporučený nabídnout.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…