Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit houbovou paštiku

Jak připravit houbovou paštiku

Jak připravit houbovou paštiku | recept z čerstvých lesních hub. Název houbová paštika je celkem zavádějící, respektuji oficiální název, ale lépe by se hodilo slovo pomazánka. Paštika (pomazánka) je příjemnou obměnou staré známé houbové smaženice. Chutná dobře na topinkách nebo opečeném toastovém chlebu. Nenechte se zmást nepříliš hezkou barvou na úvodní fotografii, skutečnost je mnohem lepší. Barva se odvíjí podle druhu hub, ze kterých je paštika uvařená. Jako téměř vždy, doporučuji použít směs různých druhů lesních hub. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept
Jak udělat houbové ragú | recept. Pokud jsme si zašli na houby do lesa, musíme je dostateně upravit. Houbové pokrmy bychom měli připravovat pouze z če…