Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jihočeskou polévku friko | recept na mléčnou polévku

Jak připravit jihočeskou polévku friko

Jak připravit jihočeskou polévku friko | recept na mléčnou polévku. Friko je polévka, jež se podobá kyselu. Jedná se o mléčnou polévku, do které se přidávají vařené sušené houby, vejce a brambory. Samozřejmě nesmíme zapomenout na trochu čerstvého či mraženého kopru, jenž dodá polévce tu správnou chuť a navíc napomáhá trávení. S jednoduchým postupem, jak uvařit friko polévku, Vás seznámíme níže.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.