Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit krémové rizoto z dýně, pečeného česneku a ricotty

Jak připravit krémové rizoto z dýně, pečeného česneku a ricotty

Jak připravit krémové rizoto z dýně, pečeného česneku a ricotty | vynikající recept z dýně. Dokonalá krémovost dýňové varianty italského rizota Vás až nečekaně mile překvapí. Ona jakákoliv variance italského rizota je odlišná od našeho „českého“ sypkého rizota, právě svou krémovostí. Zde je ovšem umocněna přidáním ricotty, která zjemní výrazný parmazán a vytvoří neuvěřitelnou sametovou chuť. Celá dobrota je navíc podpořena netradičně pečeným česnekem, dýní, no a víno také udělá své.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové rizoto | recept
Jak připravit dýňové rizoto | recept
Dýňové rizoto | recept. Zbyla Vám dýně a chcete si připravit výborné zeleninové jídlo? Vyzkoušejte dýňové rizoto podle našeho receptu. Jeho příprava n…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.