Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kuřecí prsa se směsí opečeného lilku a lišek | recept

Jak připravit kuřecí prsa se směsí opečeného lilku a lišek | recept

Jak připravit kuřecí prsa se směsí opečeného lilku a lišek | recept. Češi jsou nejen národ pivařů, ale také národ houbařů. Většina se těší na smaženici a houbové řízky. Přitom se z hub dají uvařit a připravit zajímavější jídla. Letošní sezona je bohatá zvlášť na lišky. Lišky patří mezi nejlahodnější houby. Mají krásnou vůni, drží si pevný tvar a v pokrmech moc hezky vypadají. Příprava tohoto jídla není vůbec složitá.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept. Zakomponovat do slané nádivky houby bylo přímo osvícením. Kousky na másle podušených hub, ochucené česnekem a maj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.