Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lyonský salát s vejci

Jak připravit lyonský salát s vejci

Jak připravit lyonský salát s vejci | recept. Lyonský salát se připravuje z čerstvé zeleniny, vajec (nejčastěji „ztracených“), opečené slaniny a krutónů, vše je dochuceno lehkou olejovo-octovou zálivkou. V našem však naleznete recept na lyonský salát s vejci natvrdo uvařenými, který se Vám jistě bude hodit po Velikonocích nebo při jiné příležitosti, kdy je třeba zužitkovat vařená vejce. Postup je velmi jednoduchý a výsledkem bude jistě překvapen i odpůrce zdravé výživy. Slaninu ovšem můžete vynechat a poté bude salát lehčí i zdravější.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.