Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit měkké čokoládové karamelky | recept na fudge

Jak připravit měkké čokoládové karamelky | recept na fudge

Jak připravit měkké čokoládové karamelky | recept na fudge. Za tento recept děkuji jedné studentce v Americe, které se v roce 1889 nepovedl karamel a vznikla jí pouze hmota, kterou nazvala fudge. No, pouze hmota … fudge je přímo luxusní hmota. Sladká, měkká a vláčná, v tomto případě vyladěná kvalitní čokoládou, špetkou skořice a mandlemi. To vše ve spojení s kondenzovaným mlékem a máslem vytvoří laskominu přímo neuvěřitelnou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.