Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit nepečenou jahodovou šarlotu | recept

Jak připravit nepečenou jahodovou šarlotu | recept

Jahodová šarlota | recept. Šarlota je původně dezert pocházející z Britských ostrovů. Jméno dostal údajně podle princezny, pro niž byl připraven. Pravděpodobně se však jedná pouze o legendu. Jisté je, že jde o poměrně jednoduchý dezert, který má několik podob. Základem šarloty je piškot a smetanový krém, často se doplňuje ovocem. V tomto receptu jsme zvolili nejjednodušší nepečenou variantu, která se výborně hodí do horkých letních dnů, její příprava je rychlá, snadná a není třeba přehřívat byt horkou troubou. Vyzkoušejte si připravit vynikající nepečenou jahodovou šarlotu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.