Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pyré z kořenové zeleniny s restovanou cibulkou | recept

Pyré z kořenové zeleniny | recept. Kořenová zelenina je s českou kuchyní těsně spjata. Není však nutné omezovat se při jejím použití pouze na omáčky a polévky, lze ji využít i moderněji. Následující recept na zeleninové pyré nabízí skvělou možnost, jak oživit jídelníček pomocí známých a dostupných surovin. Pyré z kořenové zeleniny můžete podávat samotné jako lehkou večeři nebo oběd, případně poslouží jako skvělá příloha k masu všude tam, kde se jindy uplatní bramborová kaše.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.