Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit remuládu s jarní cibulkou | recept

Jak připravit remuládu s jarní cibulkou | recept

Remuláda s jarní cibulkou | recept. Pokud patříte mezi milovníky jarní cibulky, určitě nepohrdnete následujícím receptem. Jarní cibulka zde tvoří hlavní chuťovou složku, dále ji doplňuje okurka hadovka, pikantnost dodá chilli paprička a česnek. Remuláda obsahuje také hořčičné semínko, bazalku, citronovou šťávu, která směs lehce okyselí a zároveň ji trochu konzervuje. Chuťovou rovnováhu remuládě dodává třtinový cukr. Remuládu nechte alespoň den odležet, chutě se skvěle propojí. Hodí se jako doplněk ke grilování takřka čehokoli.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.