Jak připravit slávky na víně | recept
15. Prosinec 2012
Jedlé slávky a jejich příprava - slávky na víně a k tomu česneková bageta. Začněte tím, že slávky řádně vyčistíte. Francouzskou bagetu nakrájejte na plátky a opečte na pánvi s česnekem a olivovým olejem podle videoreceptu. Zeleninu nakrájejte na tenké nudličky, které zpěníte. Slávky položte na zeleninu do pánve na 4 minuty, zalijte vínem a spolu se smatanou nechte pod pokličkou do otevření, nakonec nezapomeňte, že ke slávkám patří čerstvé bylinky. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak upéct rychlo koláč z listového těsta, tvarohu a máku
Čerstvě umletý mák není dobré skladovat příliš dlouho, jelikož hořkne. V následujících řádcích je popsaná možnost, jak takový mák zužitkovat. A p…
Jak na slanou karamelovou omáčku | recept
Slaná karamelová omáčka | recept. Sklenička slané karamelové omáčky je přesně ta dobrota, kterou pomalinku lžičkou ochutnáváte, ujídáte, až najednou n…
Jak připravit chlebíčky s pečenou červenou řepou a nivou | recept
Chlebíčky s pečenou červenou řepou a nivou | recept. Červená řepa se v posledních letech těší velké oblibě. Je možné z ní uvařit mnoho slaných i sladk…
Jak připravit vepřové plátky s pršutem na víně | recept
Vepřové plátky s pršutem na víně | recept. Následující recept na vepřové plátky patří k rychlovkám, které však obstojí i jako slavnostní oběd. Základe…
Jak nahradit majonézu při přípravě bramborového salátu | recepty
Jak nahradit majonézu při přípravě bramborového salátu | recepty. Bramborový salát nemusíte připravovat jen s klasickou majonézou. Vánoční jídelníček…
Diskuze k videu