Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit slávky na víně | recept

15. Prosinec 2012

Jedlé slávky a jejich příprava - slávky na víně a k tomu česneková bageta. Začněte tím, že slávky řádně vyčistíte. Francouzskou bagetu nakrájejte na plátky a opečte na pánvi s česnekem a olivovým olejem podle videoreceptu. Zeleninu nakrájejte na tenké nudličky, které zpěníte. Slávky položte na zeleninu do pánve na 4 minuty, zalijte vínem a spolu se smatanou nechte pod pokličkou do otevření, nakonec nezapomeňte, že ke slávkám patří čerstvé bylinky. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.