Jak připravit slávky na víně | recept
15. Prosinec 2012
Jedlé slávky a jejich příprava - slávky na víně a k tomu česneková bageta. Začněte tím, že slávky řádně vyčistíte. Francouzskou bagetu nakrájejte na plátky a opečte na pánvi s česnekem a olivovým olejem podle videoreceptu. Zeleninu nakrájejte na tenké nudličky, které zpěníte. Slávky položte na zeleninu do pánve na 4 minuty, zalijte vínem a spolu se smatanou nechte pod pokličkou do otevření, nakonec nezapomeňte, že ke slávkám patří čerstvé bylinky. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit kuře ve sladkokyselé omáčce | recept
Kuře ve sladkokyselé omáčce | recept. Receptů, jak vytvořit sladkokyselou omáčku je bezpočet. Různé variace sladkokyselých omáček můžeme dostat také v…
Jak upéct výborné domácí houstičky | recept
Jak upéct výborné domácí houstičky | recept. Jak potěšit rodinu a upéct výborné domácí houstičky? Poradím vám jak na to. Výhodu mají hospodyňky, které…
Jak připravit luxusní paštiku z husích jater | recept
Jak připravit luxusní paštiku z husích jater | recept. Jak na poslední chvíli vytvořit vánoční jedlý dárek, nebo večeři za kterou vás budou všich…
Jak upéct rychlo koláč z listového těsta, tvarohu a máku
Čerstvě umletý mák není dobré skladovat příliš dlouho, jelikož hořkne. V následujících řádcích je popsaná možnost, jak takový mák zužitkovat. A p…
Jak připravit thajské krevetové pad thai | recept
Thajské krevetové pad thai | recept. Pad thai je název pro thajský pokrm (původem však pochází z Číny), který může být připraven v různ…
Diskuze k videu