Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tatarský biftek z lososa

12. Květen 2011

Tatarský biftek z lososa (italsky salmone crudo con aneto) se naučíme od pravého mistra! Kuchař Jirka Michal ve videoreceptu ukazuje, jak postupovat při přípravě tataráku z lososa s koprem. Začneme tím, že si lososa stáhneme z kůže. Dopřejte si pravý kulinářský zážitek, který znáte z lepších restaurací, sami doma ve své kuchyni. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak udělat citronové kuře | recept
Jak udělat citronové kuře | recept. Lehké, prosté a výborné. Jak udělat citronové kuře? Postupujte podle mého receptu, se kterým se při přípravě kuřet…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.