Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit trnkový a ostružinový gin | recepty

Jak připravit trnkový a ostružinový gin | recepty

Oba recepty jsou původem z Anglie. Trnkový gin je oblíbeným pitím zimních večerů. Je lahodný, vyniká jemnou chutí a nádhernou rubínovou barvou. Trnky se musejí v alkoholu macerovat nejméně tři měsíce, proto chcete-li mít netradiční vánoční dárek pro přátele, je nejvyšší čas vyrazit do přírody na sběr modrých plodů. Druhý recept na ostružinový gin je obdobou prvního, místo trnek použijeme ostružiny a k rozležení stačí jen jeden měsíc. Nápoj má výraznou vůni a chuť ostružin. Ostružiny v lesích ještě jsou a je jich dost, takže ten, kdo má rád netradiční nápoj a chuť experimentovat, s chutí do lesa!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Běla Horákova (neověřeno) | So, 06/25/2016 - 16:25

Vaše recepty se mi moc líbí. Děkuji

Ján Michalides (neověřeno) | Út, 11/17/2015 - 15:36

Prajem príjemný deň. Je to super stánka vynikajúce recepty veľa sa naučím a skúšam &vaše recepty.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.