Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si udělat domácí přesnídávku | recept

Jak si udělat domácí přesnídávku | recept

Chcete pro své blízké (hlavně pro ty nejmenší) jen to nejzdravější a nejlepší bez zbytečných éček, zahušťovadel, cukrů? Udělejte jim domácí jablečno-meruňovou přesnídávku, která bude obsahovat jen a pouze ovoce. Tuto přesnídávku můžou tím pádem i kojenci již od doby zavedení prvních příkrmů. Ochutnejte ji i vy a sami zjistíte, že žádný cukr nepotřebuje. Příprava je velmi jednoduchá. Jak si připravit domácí přesnídávku bez emulgátorů, zahušťovadel a cukrů vám poradí následující řádky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo…
Jak zavařit jahody na kompot
Jak zavařit jahody na kompot
Jahodový kompot | recept. Jahodové kompoty se těší velké oblibě, proto máte-li přebytek jahod, neváhejte a zavařujte. Zavařené jahody skvěle chutnají…