Jak správně připravit voňavou svatomartinskou husu | recept
Co by to bylo za svatomartinské menu, kdyby v něm nebyla voňavá svatomartinská husa. Pro čtyřčlennou rodinu bohatě postačí husa o hmotnosti do tří kilogramů. Šéfkuchař restaurace Na Šárce Petr Sviták radí, jak svatomartinskou husu připravit pro její pečení a na co při pečení husy v kuchyni rozhodně nezapomenout. Užitečné rady a tipy, které se na Svatého Martina neztratí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak ctít adventní tradice | rady
Jak ctít adventní tradice | rady. Z hlediska pohanských, později křesťanských svátků a tradic, které se do dnešní doby dochovaly, jsou Vánoce v povědo…
Jak plnit novoroční předsevzetí
Jak plnit novoroční předsevzetí | rady a tipy. Každý rok jsou začátkem ledna posilovny nabité k prasknutí, toto nadšení související s novoročním předs…
Jak přivítat Advent | tipy
Advent je začátek liturgického roku, doba přípravy na Vánoce, přípravu na oslavu narození Ježíše a očekávání jeho příchodu (latinské slovo adventus zn…
Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept
Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami…
Jak upéct větrníčky se slanou náplní | recept z odpalovaného těsta
Větrníčky se slanou náplní | recept. Dnes přinášíme tip na větrníčky z odpalovaného těsta se slanou náplní. Jsou vždy vítaným zpestření…