Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně připravit voňavou svatomartinskou husu | recept

05. Říjen 2013

Co by to bylo za svatomartinské menu, kdyby v něm nebyla voňavá svatomartinská husa. Pro čtyřčlennou rodinu bohatě postačí husa o hmotnosti do tří kilogramů. Šéfkuchař restaurace Na Šárce Petr Sviták radí, jak svatomartinskou husu připravit pro její pečení a na co při pečení husy v kuchyni rozhodně nezapomenout. Užitečné rady a tipy, které se na Svatého Martina neztratí.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak ctít adventní tradice | rady
Jak ctít adventní tradice | rady. Z hlediska pohanských, později křesťanských svátků a tradic, které se do dnešní doby dochovaly, jsou Vánoce v povědo…
Jak se správně stravovat v létě
Jak se správně stravovat v létě | rady a tipy. Léto s sebou přináší nejrůznější kulturní akce, grilování a s nimi spojené nezdravé pokrmy a…
Jak si udělat velikonoční dekorace
Jak si udělat velikonoční dekorace | DIY. Velikonoce jsou pohyblivým svátkem a proto jsou každý rok v jinou dobu. Slaví se první neděli po 1. jarním ú…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.