Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí paštiku z vařeného kuřecího masa a jater | recept

Ambasadorky proslulého šéfkuchaře Jamieho Olivera na Slovensku Janica a Aneta představují svůj recept na výtečnou domácí pomazánku či paštiku z vařeného kuřecího masa, kuřecích jatýrek a brusinek. Kuřecí jatýrka nakrájí na malé kousky, které orestují na másle a jarní cibulce a chvíli dusí i s česnekem. Orestovaná kuřecí jatýrka přidají k masu i s máslem a kuřecím vývarem a po rozmixování se do paštiky zamíchají ve vývaru spařené brusinky nebo lesní plody. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat pórkovou pomazánku | recept
Jak udělat pórkovou pomazánku | recept
Pórková pomazánka | recept. Nevíte, co si připravit ke svačině? Co takhle vyrobit si vlastní výbornou pomazánku? Pokud nic nenamítáte, zkuste pórkovou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.