Co je potřeba

500 g cibule, nakrájené na polohrubo
6 lžic oleje
50 g rajského protlaku
30 g mleté sladké papriky
sůl, pepř
1 kg hovězího předního bez kosti, nakrájené na kostky
jíška z 1 lžíce hladké mouky a másla
2-4 stroužky česneku
majoránka

1

Cibuli smažíme v hrnci dokud neztmavne, poté přidáme protlak.Mícháme dokud se odpaří voda, poté nasypeme do hrnce papriku a zpěníme.
Přidáme maso, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran.

2

Poté postupně přiléváme vodu - aby maso plavalo jen do poloviny, až se voda odpaří přidáme další. Maso dusíme do změknutí.

3

Změklé maso vyndáme ze šťávy a tu zahustíme jíškou. Pak guláš dochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou, vratíme do něj maso a ještě čtvrt hodiny vaříme.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3
Average: 3 (2 votes)