Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat jahodový džem s rybízovou šťávou | recept

Recept na jahodový džem s rybízovou šťávou. Jak na to? Jahody omyjte a nakrájejte na kousky. Rybíz zbavte stopek a odšťavněte, zbavte jej jadérek. Rybízovou šťávu promíchejte se želírovacím cukrem, přidejte nakrájené jahody a nechte odležet v chladu, třeba v chladničce. Jahodovo-rybízovou směs přiveďte k varu a za stálého míchání povařte 5-8 minut. Po uvaření jahodový džem hned uzavřete do sklenice a otočte dnem vzhůru. Jahodový džem je na světě! Gratuluji.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.