Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat kuřecí řízky Ondráše | recept

Řízky Ondrášezískaly své pojmenování podle beskydského zbojníka Ondráše, která podle pověstí naháněl hrůzu zámožným pánům v Beskydech. Pravý řízek Ondráš děláme z vepřového masa, který proložíme sýrem, šunkou a zabalíme v bramborové placce. V některých restauracích nalezneme ale i varinatu z kuřecích řízků, která šunku a sýr nepotřebuje. Podívejte se do kuchyně Renaty Dědičové, která kuřecí Ondráše právě smaží. A inspirujte se také. Prostě vaření bez zbytečného luxusu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.