Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat skopovou pečeni | recept

Jak udělat skopovou pečeni | recept

Jak udělat skopovou pečeni | recept. Skopové maso podáváme na vyhřátých talířích a horké, protože skopový lůj rychle stydne a tuhne již při pokojové teplotě. Uděláme si tentokrát skvělou domácí skopovou pečeni. Dobrou chuť přeji!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.