Jak udělat škvarkovou pomazánku | recept
23. Duben 2021
Co je potřeba
250 g škvarků
2 natvrdo uvařená vejce
2 sterilované okurky
1 cibule
1 až 2 lžičky hořčice
sůl
1
Škvarky najemno umeleme.
2
Vejce nastrouháme, okurky a cibuli nakrájíme nadrobno.
3
Ochutíme hořčicí a podle chuti osolíme.
4
Dobře promícháme a mažeme na chléb.
5
Podáváme s nakrájenou pažitkou nebo jarní cibulkou.
Další zajímavé články
Jak připravit domácí svařené víno | výběr nejlepších receptů
Svařené víno je v zimě oblíbeným nápojem. S nadsázkou se dá říci, že je symbolem vánočních trhů, kde jeho příjemnou nezaměnitelnou a tak lákavou vůni…
Jak uvařit vaječný punč, svařené pivo a další 2 horké nápoje
Horké nápoje s alkoholem jsou oblíbené zejména v zimě – na zahřátí. Neumíme si bez nich představit tradiční vánoční trhy a přijdou vhod i po vycházce…
Jak na kedlubnovou tvarohovou pomazánku | recept
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Jak připravit netradiční saláty z melounu a okurek | 2 recepty
Jak připravit netradiční saláty z melounu a okurek | 2 recepty. Dnes si podle nás můžete udělat netradiční, ale vynikající a v horkých dnech velmi osv…
Jak připravit maurský špíz – tapas | recept
Maurský špíz | recept. Maurský špíz je velmi povedená chuťovka původem ze Španělska. Podává se obvykle jako tapas. Příprava je velmi jednoduchá. Zákla…
Diskuze k článku