Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat španělské ptáčky | recept

21. Září 2011

Španělský ptáček recept. Pro přípravu španělského ptáčka budeme potřebovat hovězí maso, vejce natvrdo, slaninu, mrkev, sterilizované okurky, cibuli, bobkový list, nové koření, majoránku, mleté černé koření, hořčici a sůl. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct kuře v bramboráku | recept
Kuře v bramboráku | recept. Následující recept je zdravější variantou řízku Ondráš, který je na jídelním lístku mnoha restaurací. Kuře v bramboráku se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.