Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct česnekový hubník s uzeným masem | recept

Jak upéct česnekový hubník s uzeným masem | recept

Česnekový hubník s uzeným masem | recept. Pomalu se rozjíždí houbová sezona a tak přijde vhod každý nový recept na jídlo s houbami. Hubník se dělá v některých krajích dodnes, jedná se o staročeský pokrm. Výhodou je, že se dá připravit z hub čerstvých i sušených. Pokaždé bude chutnat trochu jinak, ale vždy dobře. Hubník snadno upeče i začínající kuchař.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept
Jak upéct houbovou nádivku | recept. Zakomponovat do slané nádivky houby bylo přímo osvícením. Kousky na másle podušených hub, ochucené česnekem a maj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.