Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct houbovec z rýže | bezlepkový recept

Jak upéct houbovec z rýže | bezlepkový recept

Dnešní  pokrm vzhledem připomíná velikonoční nádivku a chutí se jí také podobá. Recept je určen těm, kteří se z jakéhokoli důvodu vyhýbají lepku a klasický houbovec z rohlíků si dopřát nemohou. Čerstvé houby se mohou nahradit houbami sušenými, jen jich stačí méně. V kuchařských rozpisech se uvádí přepočet 1:10, tzn. že 1 g sušených hub se rovná 10 g hub čerstvých.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.