Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy

Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy

Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy. Že by se moučník jmenoval po moudrém izraelském králi Šalamounovi? Dost možná. Ale moudře, to je tento moučník dělaný určitě. Šalamounsky si práci usnadněte tím, že základ z másla, cukru a kakaa pracně netřete v míse, ale jen párkrát do rozpuštění promíchejte na plotně. Pak jen párkrát propracujte s moukou a vajíčky a po upečení tuto tmavou božskou dobrotu jen zalijte rumovou polevou, zasypte kokosem a královsky pohostěte přítomné. Upečte si moučník Šalamoun. Tyto rychlé vláčné řezy vás určitě nadchnou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct Šalamounovy řezy | recept
Jak upéct Šalamounovy řezy | recept
Šalamounovy řezy | recept. Tento recept na Šalamounovy řezy znám již odmalička. Vcelku brzy jsem ho pak začala péct sama, je to šťavnatý koláč, který…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.