Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy
Jak upéct moučník Šalamoun | recept na rychlé vláčné řezy. Že by se moučník jmenoval po moudrém izraelském králi Šalamounovi? Dost možná. Ale moudře, to je tento moučník dělaný určitě. Šalamounsky si práci usnadněte tím, že základ z másla, cukru a kakaa pracně netřete v míse, ale jen párkrát do rozpuštění promíchejte na plotně. Pak jen párkrát propracujte s moukou a vajíčky a po upečení tuto tmavou božskou dobrotu jen zalijte rumovou polevou, zasypte kokosem a královsky pohostěte přítomné. Upečte si moučník Šalamoun. Tyto rychlé vláčné řezy vás určitě nadchnou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct Šalamounovy řezy | recept
Šalamounovy řezy | recept. Tento recept na Šalamounovy řezy znám již odmalička. Vcelku brzy jsem ho pak začala péct sama, je to šťavnatý koláč, který…
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept
Jak upéct vláčné čokoládové řezy z červené řepy a jogurtu | recept. Pokud se obáváte pečení slavného moučníku brownies, respektive s…
Jak bez mouky upéct makový perník s drobenkou z rýžové mouky
Výjimečná bezlepková maková specialita prolnutá voňavým perníkem z makového těsta s perníkovým tónem je připravená zcela bez mouky a tudíž bez le…
Jak na bílé pralinkové košíčky z čokolády, oříšků a ovoce
Sladké potěšení v podobě pralinkového košíčku plného bílé čokolády, sušeného ovoce a oříšků je podoba pro pralinky netradiční, za to však v …
Jak upéct jemné cukroví z mandlí a ovesných vloček | recept
Jemné, cukrem zasněžené cukroví je díky mandlovému těstu obohacenému o trochu ovesných vloček i úžasně křehké. Jejich máslová vůně prolnutá…