Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct nafoukané bochánky | recept

Nafoukané bochánky | recept. Toto cukroví je to pravé pro milovníky čokolády. Je velmi rychle hotové, dá se jíst okamžitě po upečení a má intenzivní čokoládovou chuť a vůni. Vyplatí se koupit kvalitní čokoládu s vyšším obsahem kakaa. K dostání je i čokoláda na vaření s více než 50% obsahem kakaa, právě z ní jsou upečené bochánky na fotografiích. Doporučuji po upečení opravdu dobře uschovat, nebo péct až v poslední možné chvíli. Cukroví je velmi „jedlé“.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct vánoční poleno | recept
Vánoční poleno | recept. Vánoční moučník ve tvaru polene, který se peče ve Francii, je připomínka starého keltského zvyku. Vždy se vybral z krbu pěkný…