Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct Šalamounův koláč | recept

Jak upéct Šalamounův koláč | recept

Šalamounův koláč (Šalamounovy řezy) | recept. Šalamounův koláč připomíná na první pohled obyčejný perník, ale díky oddělení části těsta jejímu pozdějšímu použití se může jeho neobyčejná chuť a vláčná konzistence stát příjemným doplněním odpoledního čaje nebo kávy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | Po, 05/18/2015 - 22:46

Šalamonův koláč znám, dostala jsem recept od kolegyně kdysi před léty.
Je bezproblémový a dobrý, jen se mi zdá při jídle dost tučný. Na polevu jsem sypala kokos.
Raději mám však kynutá těsta s droždím. Po prášku v moučníku mívám pálení žáhy. Vlasta

poetkavlasta (neověřeno) | Po, 05/18/2015 - 22:46

Šalamonův koláč znám, dostala jsem recept od kolegyně kdysi před léty.
Je bezproblémový a dobrý, jen se mi zdá při jídle dost tučný. Na polevu jsem sypala kokos.
Raději mám však kynutá těsta s droždím. Po prášku v moučníku mívám pálení žáhy. Vlasta

Další zajímavé články

Jak udělat churros | recept
Jak udělat churros | recept
Jak udělat churros | recept. Churros – to je lahodný dezert. Stejně jako preclíky i churros jsou prodávány pouličními prodejci, kteří je smaží a prodá…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.