Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct smrkový (borovicový) dort | recept

Jak upéct smrkový (borovicový) dort | recept

Jak upéct smrkový (borovicový) dort | recept. Právě teď můžete vyzkoušet moučník z čokoládového těsta s přídavkem mladých výhonků smrku. Vzhledem k letošnímu chladnějšímu počasí jsou ještě stále k dispozici. Těsto s přídavkem mladého jehličí získá jemnou kořeněnou chuť, která se výtečně snoubí s kakaem. Smrkové výhonky lze zaměnit za samčí šištice borovice, avšak počítejte s tím, že moučník bude mít výraznější pryskyřičnou chuť. Z těsta lze upéct korpus na dort, bábovku nebo řezy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct rybízový chlebíček | recept
Jak upéct rybízový chlebíček | recept
Rybízový chlebíček | recept. Ovocné moučníky k létu patří. Chlebíček s rybízem si snadno a rychle upečete i bez vážení. Stačí suroviny na chlebíček od…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.