Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept

Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami jívy voňavou a milou dekorací svátečního stolu. Receptů na domácího beránka je mnoho, každý z receptů je skvělý s puncem tradice ale i originality. Prohledejte zásuvky a skříňky, najděte formu na beránka a pojďme si společně upéct tvarohového beránka s citronovou polevou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

JanaS (neověřeno) | St, 03/25/2015 - 20:51

Recept se mi moc líbí. Letos upeču beránka podle Vás.

babule (neověřeno) | St, 04/16/2014 - 15:51

z tohoto těsta peču již několik let bábovku a je opravdu super

HonzaKej (neověřeno) | So, 03/12/2016 - 08:23

Jen připomínku. Na dva hrnky mouky dva hrnky cukru. Není to moc...? Honza

Dana (neověřeno) | So, 03/12/2016 - 14:15

Taky si myslím,že jeden hrnek cukru stačí.Beránek by byl moc sladký.Zkusím ho upéci...

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.