Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím

Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím

Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím. V dnešní době se stále více navracíme k jednoduchým „obyčejným“ jídlům, které byly dříve běžnější. Doporučuji vám vyzkoušet recept na křupáčky z kyselého zelí a škvarků. Snadno je připravíte a jsou celkem levné. Upotřebíte tak škvarky, které vám zbydou z doma škvařeného sádla a ještě si pochutnáte. Placičky se hodí i jako slané pohoštění k pivu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit zelník na plech | recept
Jak připravit zelník na plech | recept
Jak připravit zelník na plech | recept. Pokud Vám chutnají zelné placky, ale nechce se Vám trávit příliš času u plotny, máme pro Vás dobrou zprávu. V…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.