Jak uvařit bavorský guláš | recept
29. Březen 2015
Také máte rádi guláš? Co domácnost, to oblíbený recept. Různá vylepšení ale mnohdy zaujmou strávníky natolik, že je žádají opakovaně, možná vznikne i nový pokrm - například myslivecký guláš, hospodský guláš nebo český guláš. Typickým příkladem může být guláš bavorský. Kousek masa, pár ingrediencí, trošku více času.. A kulinářský zážitek je na talíři!
Další zajímavé články
Jak udělat hovězí kližku na víně, konfitovanou | recept
Hovězí na červeném víně, recept. Hovězí kližka konfitovaná ve víně se zeleninou a podávaná s dobrými těstovinami, je vynikající lehké jídlo „moderního…
Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept
Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept. Udělejte si něco netradičního – nebo-li lehkou obměnu našeho výborného guláše. Recept na ho…
Jak udělat guláš na víně | recept
Jak udělat guláš na víně | recept. Chuť a správná barva guláše závisí na dostatečně dlouhém osmahnutí masa na tuku. Chuť a barvu dodává guláši také ml…
Jak udělat bramborový guláš se smetanou | recept
Jak udělat bramborový guláš se smetanou | recept. Na bramborový guláš se nejlépe hodí staré brambory, nové obsahují mnoho vody a snadno se rozpadají.…
Jak udělat hovězí guláš | recept
Jak udělat hovězí guláš | recept. Česká klasika jedinečné chuti - tak to je hovězí guláš! A že Češi nejsou gulášový národ. Tolik druhů gulášů nikde sn…
Diskuze k videu