Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit fazolový guláš | recept

Jak uvařit fazolový guláš | recept

Fazolový guláš | recept. Fazole nejsou v kuchyni moc oblíbenou surovinou. Těžko říct, jestli za to může jen jejich těžší trávení a jeho vedlejší účinky. Ty se mohou zmírnit přídavkem kmínu, česneku, pepře nebo zázvoru při vaření. Fazole obsahují hodně bílkovin, snižují koncentraci špatného LDL cholesterolu, snižují krevní tlak a stabilizují hladinu cukru v krvi. Měli bychom je do jídelníčku zařazovat častěji. Při časté konzumaci mizí potíže s nadýmáním, tělo si na ně zvykne. Guláš s přídavkem fazolí je pokrm, kde část masa nahradíte zdravějšími fazolemi a přesto si pochutnáte. Tak dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit cikánský guláš | recept
Jak uvařit cikánský guláš | recept
Cikánský guláš | recept. Následující recept mám zapsaný ve stařičkém zděděném sešitku jako cikánský guláš. Název ponechávám, i když je diskutabilní. S…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.