Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit kaštanovou polévku s jablky a petrželovými lupínky | recept

26. Prosinec 2012

Recept na kaštanovou polévku s jablky a petrželovými lupínky. Na přípravu kaštanové polévky použijeme kromě jedlých kaštanů, 50 ml olivového oleje a 450 g petržele.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.