Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit mrkev s hráškem a vepřovým masem | recept

Mrkev s hráškem a vepřovým masem | recept. Dušenou mrkev s masem jistě každý dříve narozený zná ze školních jídelen, kdy nám byla servírována v podobě nevábné rozvařené hmoty. Jestliže jste na tuto úpravu mrkve (dušení) přesto nezanevřeli, nabízím recept vylepšený hráškem. Mrkev, jako každá zelenina, aby byla chutná, se nesmí rozvařit. Proto připravované jídlo často ochutnáváme. Vezměte mrkev na milost už pro její výživové hodnoty. Věděli jste, že tepelně upravená mrkev je zdravější než zasyrova? Z vařené mrkve naše tělo zužitkuje více beta karotenu než ze syrové. Mrkev musí ale být připravená s trochou tuku. Toto všechno následující recept splňuje, tak ho určitě vyzkoušejte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.