Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit vánoční zelňačku z kysaného zelí | recept

19. Prosinec 2011

Vánoční zelňačka z kysaného zelí recept. Vánoční zelňačka je tradiční vánoční polévka, polévka podávaná na Štědrý den. Vánoční bílá zelňačka (vianočná kapustnica) se smetanou na vaření je oblíbená zejména na Slovensku, podává se na Štědrý den a na Silvestra. My si připravíme tentokrát podle receptu vánoční zelňačku z kysaného zelí bohatou na přidávané ingredience, uděláme si zelňačku s klobásou, přidáme houby a mleté maso. Dobrou chuť!

Co je potřeba

kysané zelí na zelňačku z kysaného zelí

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct vánoční poleno | recept
Vánoční poleno | recept. Vánoční moučník ve tvaru polene, který se peče ve Francii, je připomínka starého keltského zvyku. Vždy se vybral z krbu pěkný…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.