Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod

Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod

Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod. Doma vyškvařené sádlo se ani zdaleka nemůže rovnat koupenému v obchodě. Je mnohem chutnější, bělejší a i konzistence je trochu jiná. O tom, zdali je sádlo vhodným tukem k vaření, pečení nebo smažení se vedou časté diskuse s mnohdy protichůdnými závěry. Na jednom se ale odborníci shodnou – občas v malém množství zdravému člověku neuškodí. Škvaření sádla je zdlouhavé  a činnost je to nezáživná, proto jsem uvítala návod na ulehčení práce pomocí domácí pekárny. Postup a několik rad si můžete přečíst v následujících krocích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vyškvařit sádlo doma | recept
Jak vyškvařit sádlo doma | recept
Sádlo patřilo odpradávna do českého jídelníčku. V dnešní době však již málokdo těžce fyzicky pracuje a tak sádlo není doporučováno, vzhledem k vysoké…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.