recepty prostřeno
Nejnovější články v kategorii
Kromě karbanátků z mletého masa, květákových karbanátků nebo rybích karbanátků si můžete v kuchyni vyzkoušet přípravu karbanátků kapustových. Začneme…
Tentokrát se pustíme do přípravy vynikající vepřové panenky ve slanině s karamelizovanou cibulkou. Vepřovou panenku zabalíme pevně do slaniny. Položím…
Vepřová pečeně s bazalkovou krustou a pečenými rajčaty - to je delikatesa z vepřového masa, díky které si dopřejete opravdový kulinářský zážitek. Tent…
Recept na vepřovou pečeni s bylinkovou kaší. Nejprve brambory uvaříme v osolené vodě doměkka a slijeme, propasírujeme nebo rozšťoucháme a smícháme s m…
Na přípravu hovězí pečeně s rajskou omáčkou a těstovinami budeme potřebovat hovězí plec – falešnou svíčkovou, zeleninu a bílý vinný ocet. Začneme tím,…
Pro dobrý biftek je základem koupit nejkvalitnější maso. Ke kuchaři doporučovanému masu patří maso z anglického masného plemene Aberdeen Angus, Shorth…
Falešná svíčková na smetaně - recept. Falešná svíčková je levnější, ale zato má více tuku a je náročnější na přípravu. Kdo si chce ale dopřát pořádnou…
Recept na hovězí kližku s irským pivem Guiness. Dnes si připravíme hovězí kližku. Kližka je kus hovězího masa, které je více prorostlé. Někteří ale tv…
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…
Jogurty kupované v supermarketech už nejsou to, co bývaly. Bohužel. Opravdový jogurt si ale můžeme vyrobit i doma v kuchyni. Objevil jsem jednoduchý r…