Jak připravit vepřovou panenku ve slanině | recept
Tentokrát se pustíme do přípravy vynikající vepřové panenky ve slanině s karamelizovanou cibulkou. Vepřovou panenku zabalíme pevně do slaniny. Položíme ji na rozpálenou pánvičku se dvěma lžícemi oleje a opékáme ze všech stran, dokud není slanina pěkně obarvená. Poté ji podlijeme vývarem. Postupujte podle video receptu Masa Planá. Věřím, že nebudete litovat! Dobrou chuť!
Co je potřeba
Na 2 porce potřebujeme:
2×200 g vepřové panenky ze středu
6 tenkých dlouhých plátků kvalitní slaniny
1 dcl drůbežího vývaru
slunečnicový olej
4 červené cibule
40 g krupicového cukru
50 ml červeného vinného octa
Tipy
Můžeme podávat také s bramborovou kaší.





Diskuze k videu