Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na kváskový chléb | návod

Jak na kváskový chléb | návod. Pečení kváskového chleba není vůbec složité. Protože chléb potřebuje dlouho kynout, je potřeba si dobře naplánovat, kdy budeme zakládat těsto a kdy péct. S každým pečením je chléb lepší a lepší, chce to pouze čas a chuť experimentovat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na domácí kváskový chléb | recept
Domácí kváskový chléb | recept. Proč chléb kynutý pomocí kvásku a ne z droždí? Protože kváskový chléb je lépe stravitelnější, má vyšší obsah hodnotnýc…
Jak na kvásek
Pečení chleba pomocí žitného kvasu je původní způsob pečení chleba. Díky kvašení má chléb daleko lepší nejen chuťové vlastnosti, ale také dochází k…