Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na rozbalený jablečný štrúdl z ovesných vloček | zdravý recept

Klasický jablečný štrúdl patří mezi nejoblíbenější moučníky, vyzkoušejte si jej připravit trochu netradičně a zdravěji z ovesných vloček. Chcete-li mlsat zdravě a bez výčitek, pak je jablečný štrúdl z ovesných vloček skvělou volbou. Příprava štrúdlu je velmi snadná a rychlá, přesvědčte se sami a zhlédněte následující video z kanálu TESCO. Nutriční hodnoty na 1 porci: 143 KCAL, Bílkoviny 7 g, Sacharidy 17 g, Tuky 5 g.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Nadýchaná jáhlová kaše | recept. Jáhly jsou výborná, avšak docela opomíjená obilovina. Jsou přirozeně bezlepkové a můžeme je použít namísto rýže jako…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.