Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na snadné gazpacho, které si oblíbí celá rodina

Venku začíná být neskutečné horko a poslední, co si chcete dát k obědu je vařící polívka? Nevadí! My vám přinášíme recept na jednoduchou polévku, která vás dokáže nejen ochladit, ale zároveň skvěle chutná. Porazte horko s tímto snadným receptem na gazpacho! Tato netradiční polévka, vyrobená z letní zeleniny, octa a olivového oleje, je bohatá, pikantní a osvěžující. Tak co, zkusíte ji na nedělní oběd? Pokud gazpacho neznáte, je to vychlazená polévka, která pochází z Andalusie ve Španělsku. Tradiční recepty vyžadují rajčata, okurky, papriky, česnek, olivový olej, ocet a chléb, který polévku zahušťuje.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na malinové gazpacho | recept
Jak na malinové gazpacho | recept
Malinové gazpacho | recept. Gazpacho je španělská studená polévka. Existuje mnoho variant, jejichž základem bývají vyzrálá rajčata. Podle následujícíh…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.