Přejít k hlavnímu obsahu

Jak namíchat koktejl Aperol Spritz | recept

Jak namíchat koktejl Aperol Spritz | recept. Kořeněný bitter Aperol se v Itálii vyrábí již od roku 1919. Vyrábí se z výtažků pomeranče, rebarbory, hořce a aromatických bylin. Aperol Spritz má červenooranžovou svěží barvu a chutná sladce a nahořkle. Obsahuje nízké procento alkoholu – pouhých 11 %. Míchá se z něj oblíbený koktejl Aperol Spritz. Pro jeho přípravu platí pravidlo 3-2-1. 3 díly šumivého vína, 2 díly Aperolu a 1 díl sody.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak používat zeleninu pak choi | rady a tipy. Pak choi neboli čínské zelí je brukvovitá zelenina stejně jako naše klasické zelí. Jeho využití se u nás…
Obrázek není k dispozici
Mango lassi (nebo také mango lassí) je osvěžující nápoj z jogurtu a manga původem z Indie. Je nealkoholický a hodí se i tehdy, pokud máte chuť na něco…