Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit chřest s holandskou omáčkou | recept

06. Květen 2014

Už se farmářské trhy nebo pulty se zeleninou zaplnily chřestem? Užijte si sezonu čerstvého chřestu naplno a z mladých výhonků uvařte výtečné jídlo. Čerstvý chřest obalený velkými plátky pražské šunky, zalitý holandskou omáčkou a s přílohou v podobě máslových brambor je lahodný pokrm nenáročný na potřebné suroviny i přípravu. Jak připravit chřest pro kuchyňskou úpravu? Nejprve bílý chřest pečlivě oškrabte škrabkou na brambory. Odřezky chřestu ale nevyhazujte, použijte je podle receptu ve videu na přípravu vývaru, který chuť jarní zeleniny zintenzivní. Spusťte instruktážní video recept na přípravu chřestu od videobloggera Majkla.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit chřest (špargl) | rady
Jak připravit chřest (špargl) | rady. Chřest je vytrvalá rostlina, která se pěstuje na jednom stanovišti, v tzv. hrůbcích, až 15 let. Sklízí se až tře…
Jak připravit mangold | recepty
Mangold | recepty. Mangold je u nás méně známá zelenina, která se pomalu vrací do venkovských zahrádek. Je totiž nejen k jídlu, ale její velké dekorat…